Skip to content

Värm upp din villa gratis och ladda bilen med solel

 

 

Många av våra kunder söker sig efter det fossilfria och vill så långt det är möjligt verka för en mer hållbar värld. Med en solcellsanläggning på taket eller din fastighet kan du göra skillnad genom att ladda bilen med din egen producerade helt miljövänliga el. 

 

 

En stor fördel med att köra eldrivet är att det inte bara är bra för miljön utan att det också känns bra i plånboken genom en  betydligt billigare drift än vad det kostar att driva de traditionella fossilbilarna. Med en solelanläggning kan du med några av våra smarta laddboxar optimera laddningen till att maximalt utnyttja solel. Tänk dig vilken härlig känsla att ladda din bil med din egen el. 

Det finns många olika alternativ och tekniska lösningar beroende på vad man har för bil och förutsättningar i fastigheten. Har man solel går det  att kombinera detta med smarta lösningar för att ladda bilen på bästa sätt. 

Som privatperson har du även möjlighet att få ROT-avdrag på arbetskostnaden.

Det finns flera fördelar med att kombinera en installation av laddbox och solceller, det blir både enklare och billigare. 

För att göra det så enkelt som möjligt samarbetar EV Solution AB med HPSolartech som erbjuder solcellssystem av marknadens bästa kvalitet.

För att göra det så billigt som möjligt lämnar HPSolartech 5% rabatt på hela sortimentet till alla kunder hos EV Solution. 

För mer information och för offert gå in på www.hpsolartech.se eller maila till gustav.alberius@hpsolartech.com

HPSolartech

Olika laddboxar har olika funktioner. Nedan finner du två laddboxar som är kan interagera särskilt med en solcellsanläggning, där man t ex kan styra laddningen till att utnyttja maximalt med solel. Läs mer om laddboxarna på länkarna nedan och se vad du behöver för att få en optimal anläggning.