Skip to content

Köpvillkor

Priser och betalning: Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Ångerrätt: Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du har inte ångerrätt om: Varan är använd eller varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits Med försegling avses även teknisk plombering.

När du utnyttjat din ångerrätt: Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Garantier och service: Garantin på produkterna varierar och vilken garanti som gäller står på respektive produkt, vanligen 24 månader. Garantin startar när produkten lämnat varulagret för att levereras till beställaren. Vid fel i produkten ingår då således inte arbetskostnad i åtagandet för garantin.

Privat Policy: När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Leveranser: Leveranstiden är vanligtvis ca 4 arbetsdagar. Vi förbehåller oss rätten att justera leveranstiden beroende på lagerstatus.

Ej mottagna paket: Kan ej varorna levereras pga att fraktbolaget ej får tag på kunden och varorna returneras till oss förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift. Denna kostnad uppgår till 160kr. 

Returer: Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som företagsbrev direkt till oss, ej till ombud. Returer skickas till:
EV Solution AB, Växthusvägen 50, 417 49 Göteborg, 0700358194. Vid retur genom ombud förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för hanteringsavgift, 120kr. 

När du utnyttjat din ångerrätt ska du, om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss. 

Återbetalningsskyldighet: Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.